workshop

Workshop BEELDHOUWEN IN HARDE STEEN op vrijdag en zaterdag

Elke zaterdag workshop beeldhouwen in harde steen.

De dag start om 09.30 uur en eindigt om 16.30 uur, waarna het tijd is om de spullen op te ruimen en een glas te drinken. Om plm. 12.30 wordt een prima lunch aangeboden, die bij de prijs is inbegrepen. 

Er wordt voornamelijk gewerkt in hardsteen (arduin) en diverse marmersoorten. Je kunt zelf een steen meenemen (geen speksteen), of bij mij kopen uit hetgeen ik in voorraad heb.

Gereedschap: Je krijgt de beschikking over een set, bestaande uit enkele beitels, een vuisthamer, en twee raspen. Vrij gebruik van ander handgereedschap, schuurpatroon en eventueel luchthamer. Verder kun je natuurlijk eigen gereedschap meenemen. Gebruik van elektrisch handgereedschap uitsluitend in overleg.

We werken in de buitenlucht, dus zorg voor adequate kleding. Als het regent zetten we 3 x 3 tentjes op. In de winter is er in de werkplaats het houtkacheltje aan. Veiligheidsbril, handschoenen, stof- en gehoorbescherming is aan te raden. Ieder werkt in eigen tempo en naar eigen ideeën  en krijgt individueel van mij de aandacht die hij/zij nodig heeft.

Prijzen:  Per dag € 55,- . Een 5-dagenkaart € 220.- (een dagdeel is ook mogelijk: ochtend incl lunch, of middag vanaf 13.30 uur incl hapje/drankje a € 27.50)

Maximaal 6 deelnemers per workshopdag, dus veel persoonlijke aandacht.

 

Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt, hoor ik graag van je per mail of telefoon.

Met vriendelijke groet

Cees Meijer  0492-665139/ 06-20091586

 

3w Media