Komend weekend iedereen welkom op de kunstroute Warande.

Ik sta op Horst 14 bij de fam vd Elst.

Open van 12 tot 17 uur. Ik ben beide dagen aanwezig.

 

INTERNATIONAAL BEELDHOUWSYMPOSIUM RENCONTRES SCULPTURAL VI

14-24 september organiseer ik samen met Jan van de Pol Rencontres Sculptural. Dit jaar hebben we 4  beeldhouwers met een vluchtelingenachtergrond uitgenodigd.

Anes G. Algebai en Ziad Anbarra uit Syrië; en Mitra Jashni en Nasr Azahrmehr uit Iran. Er wordt gewerkt in het atelier van Jan van de Pol en in mijn atelier.

Beide weekenden is er expositie en op 16 september wordt tijdens een culturele middag het symposium geopend door burgemeester van Helmond, mevr Elly Blanksma. Er zijn allerlei aktiviteiten zoals een Syrische luitspeler, eem Iraanse tapijtknoopster, een Syrische gitarist, Iraanse schilderijen, waterpijpentent, Syrische en Iraanse hapjes etc. Deze middag vind plaats op lokatie van Jan van de Pol, de Wolfsputten 4, 4709PG Helmond

U bent van harte uitgenodigd om tijdens het gehele symposium de aktiviteiten van de beeldhouwers te volgen, om tijdens de weekenden de expositie te bezoeken en op 16 september te genieten van de aktiviteiten op de culturele middag. Het symposium is ook onderdeel van de kunstroute Laarbeek.

Meer info volgt......