Beste kunstvrienden,

Het is nog lente, maar de temperaturen zijn al tropisch. Het kost een zweetdruppel extra om de beelden te plaatsen. Wat is er zo al te doen:

30 mei 19.00 uur. Het beeld Gretchenvogel wordt officieel door de gemeente Laarbeek in ontvangst genomen. De wethouder Joan Briels zal deze overdracht uitvoeren. Met dank aan de firma Verhoeven werd het beeld 29 mei succesvol naar de Janssenstraat gebracht.

Pinksteren 3-4-5 juni Beeldentuin St Oda, Breugelweg 200, 3900 Overpelt, Belgie.

Dienstencentrum St.-Oda ondersteunt een 300-tal personen met een ernstige verstandelijke en meervoudige beperking. Hun voornaamste doelstelling is deze mensen gelukkig te maken en ze een tweede warme thuis te bieden.

Tijdens het Pinksterweekend 2017, op 3, 4 en 5 juni, organiseert St.-Oda voor de vierde maal een beeldentuin en schilderijententoonstelling. Wie voorbij het dienstencentrum rijdt, ziet dat er volop gebouwd wordt. We bouwen 108 studio’s, waarvan 90 als vervangingsnieuwbouw met 60% VIPA subsidies. Supplementair bouwen we 18 studio’s met een zorghotelfunctie met eigen middelen. Met de opbrengsten van de beeldentuin willen we ook een bescheiden bijdrage leveren.

De beeldentuin is open van 13.00 tot 18.00 uur. Van harte welkom

www.beeldentuinsintoda.be

18 juni Open tuin dag Groei & Bloei en Open Atelier

Als afsluiting van de Nationale tuinweek van Groei en Bloei zullen veel tuinliefhebbers hun tuinen openstellen aan het publiek. Dit jaar doen wij voor het eerst mee. Ik zal de tuin aankleden met mijn beelden. Zo kunt u zien hoe mooi een beeld in een groene omgeving uitkomt. Ook het atelier is open en ik kan u informatie geven over de workshops, van harte welkom van 11.00 tot 18.00 uur

Verdere exposities:

Galerie des beaux arts, Heeze, tot en met 1 oktober 2017 www.beauxarts.nl

kunstroute Warande 19-20 augustus www.kunstroutewarande.nl

kunstroute Laarbeek 16-17 en 23-24 september www.kunstroutelaarbeek.nl

Beeldhouwsymposium Rencontres Sculptural VII 14-24 september Wolfsputten 4 Helmond, Bakelseweg 14, Aarle-Rixtel. Meer info volgt!