NIEUWSBRIEF APRIL 2014

Beste kunstliefhebbers,

Het voorjaar heeft geweldig ingezet. Het motiveert mij om met nieuwe energie en inspiratie door te gaan met het maken van  nieuwe beelden.

Eind 2013 was ik uit de running door een openhartoperatie. Maar de revalidatie is afgerond en ik kijk met goede moed naar de toekomst.

Vanaf 5 april staat er werk in de mijmertuin van galerie Lijn 3 in Geersdijk, provincie Zeeland. Onder meer zullen mijn ‘Quattro stagioni ‘ daar een plekje krijgen. www.galerielijn3.nl

Dan volgt 11 mei de OpenPoortenDag in Buggenum. Sprekende kunst in een monumentaal Maasdorp. Kunst, monumenten, muziek en tuinen. Mijn werk zal te zien zijn op Holstraat 29. www.openpoortendag.nl Ik ben de hele dag aanwezig.

Ook zal ik participeren in De “Kunstschouw 2014”. Mijn standplaats is dan gelegen aan de Wellandweg 10 in Noordwelle. Ik zal zelf aanwezig zijn gedurende de gehele periode. Ik ben van plan daar een bok neer te zetten waarop ik aan een beeld kan werken en eventuele vragen kan beantwoorden. www.kunstschouw.nl

Natuurlijk is in de beeldentuin van Peter Groen in Mariënheem werk van mijn hand te zien. Onder meer staat daar wat groter werk, namelijk mijn ‘TSUNAMI’ en ‘MON ONCLE’. www.beeldentuinmarienheem.nl

In het weekend van 16 en 17 augustus organiseer ik in de tuin van mijn schoonzus en zwager Petra en Sjir Jutte een beeldentuin. Naast mij eigen stenen beelden zal daar werk te zien zijn van tien deelnemers in verschillende disciplines, zoals brons, ijzer, glas en keramiek. De kunstenaars zijn allemaal aanwezig en aanspreekbaar. Het belooft weer een mooi spektakel te worden en ik nodig langs deze weg iedereen van harte uit om te komen.

Het laatste weekend van augustus maak ik een buitenlands tripje. Ik doe mee met de 20e editie van de kunstexpo in en bij Schloss Reinbek, nabij Hamburg in Duitsland.

En als laatste voor zover bekend in september in Eerbeek in de tuinen van Meeuwis de Vries.

Ik hoop u op een of meerdere exposities te zien. U bent van harte welkom.

 

Cees Meijer