Kunstfair Kasteel Geldrop

22-03-2015 - 23-03-2015

In de stijlkamers van Kasteel Geldrop wordt op zaterdag 21 en zondag 22 maart weer een grote kunstfair gehouden. Een twintigtal kunstenaars zijn dan aanwezig om hun creaties aan het publiek te tonen en te verkopen.

 

Het is voor de derde keer dat de kunstfair georganiseerd wordt; de regie is wederom in handen van Ellen van Helmond en Annie van den Akker. "Vorig jaar was de kunstfair, mede door het grote enthousiasme van kunstenaars en de vele bezoekers, een enorm succes. Dat heeft ons gestimuleerd om dit evenement opnieuw te organiseren", aldus beide dames. 
Om onafhankelijk van het weer te zijn, is ook dit jaar gekozen om de kunstfair in het kasteel zelf te houden. De sfeer die het kasteel uitstraalt, past uitstekend bij de beurs. Kasteel Geldrop heeft een aantal stijlkamers, zoals de groene- blauwe- en gildekamer, de panorama- en de Baron z´n kamer, de trouwzaal, de keuken en de bibliotheek. Deze ruimtes blijven ingericht zoals ze nu zijn. De kunstenaars krijgen afzonderlijk of samen met een ander een stijlkamer toegewezen en kunnen daar naar eigen inzicht hun creaties tonen aan het publiek. 
Bij de selectie is niet alleen gelet op niveau, maar ook op diversiteit zodat de kunstfair aantrekkelijk zal zijn voor een breed publiek. De meeste deelnemers zijn ervaren kunstenaars en exposeren in binnen- en buitenland.

 

 

 

 

Lokatie: Kasteel Geldrop,Mierloseweg 1, 5662 KA Geldrop

« Terug

3w Media